Magnificat Slovakia: Predstavujeme nášho kandidáta do Európskeho parlamentu Mgr. Marka Semeša M.B.A.

16.02.2014 21:33
Magnificat Slovakia: Predstavujeme nášho kandidáta do Európskeho parlamentu  Mgr. Marka Semeša M.B.A.

Milí priatelia, blížia sa ďalšie voľby, a to voľby do Európskeho parlamentu, do ktorých naša strana Magnificat Slovakia stavia svojho kandidáta.  Je ním Marko SEMEŠ, ktorého vám v priebehu predvolebného obdobia – voľby sa konajú 24. mája 2014, na sviatok Panny Márie Pomocnice – - predstavíme a postupne vás budeme informovať o jeho živote, názoroch, postojoch, a jeho videní súčasnej politiky Bruselu a celej Európskej Únie.   Anton Selecký

Pošta pre Teba: Pani Erika a pán Marián –  (na linku od 33. 50 min)

Pani Erika spolu so svojím manželom Mariánom by sa rada poďakovala svojim dobrodincom. S manželom majú šesť detí, sú Rómovia a bez práce. Žijú v dedinke Vaľkovňa. Manžel pred tým pracoval v Bratislave. Je to slušná rodina, záleží im na deťoch, na ich vzdelaní. Žiaľ, najstarší syn nemohol dokončiť strednú školu, nemali peniaze a musel ísť pracovať. Istý čas žili v maringotke, pretože ich vyhodili svokrovci. Potom im brat daroval domček, ktorý si postupne prerábajú. Ťažko zháňajú peniaze, napríklad na autobus pre dcéru, ktorá chodí na strednú školu do Brezna.

 

V tejto neľahkej situácii im pomáhajú manželia Betka a Marko. Keď dcéra ochorela, zaplatili pani Erike pobyt nemocnici, aby tam mohla byť s dcérou. Vo Vaľkovni majú Betka s Markom chalupu. Poznajú sa asi tri roky. Vždy , keď sú vo finančnej núdzi, môžu im zavolať a oni im pomôžu. Bez nich by niekedy ani nemali čo jesť. Minulý rok na Vianoce deťom dali počítač. Pre nich to bol fantastický dar.  Pán Marko kúpil aj zariadenie do ich kostola a tak konečne mohli mať aj prvé sväté prijímanie.

Za všetko, čo pre nich robia, by sa im chcela spolu s manželom poďakovať. Príjmu dobrodinci pozvanie na stretnutie v televíznej Pošte pre teba?

https://www.rtvs.sk/tv.programmes.detail/archive/58?eventId=21355&date=08.02.2014&do=addArchive

Marko Semeš a jeho pani Betka sú na Horehroní už doma.   Na obrázku ich vidíte so svojou duchovnou rodinou – rodinou Pokošovcov a malou krstnou dcérkou Laurou. 

Mašakrst2

mimoriadna mrosa 2014 ok_Stránka_1

mimoriadna mrosa 2014 ok_Stránka_2

mimoriadna mrosa 2014 ok_Stránka_3

mimoriadna mrosa 2014 ok_Stránka_4

mimoriadna mrosa 2014 ok_Stránka_5

mimoriadna mrosa 2014 ok_Stránka_6

mimoriadna mrosa 2014 ok_Stránka_7

mimoriadna mrosa 2014 ok_Stránka_8