OROL TV: Perverznosť tzv. “sociálok” – Jugendamt vyrába z unesených detí prostitútky

27.08.2013 12:47
OROL TV:  Perverznosť tzv. “sociálok” – Jugendamt vyrába z unesených detí prostitútky

Osud ďalších slovenských detí, odobratých rodičom v zahraničí *  Excelentná “starostlivosť” – alebo amorálna sloboda detí  vďaka Jugendamtu *  Rakúsky súd maloletej Karin Polanskej Cenacolo v Medžugorí neodporúčal, ale dali jej byt na Prátri pre prostitúciu!

Milí  priatelia, na demoštrácii dňa 15. júla 2013 pred budovou Krajského súdu v Trnave som spomenul prípad priateľa, ktorému – žijúcemu s rodinou vo Viedni  - sociálny úrad  (Jugendamt)  vzal dve maloleté adoptované deti.

Karol Polanský je synom disidenta Ivana Polanského, ktorý dostal od komunistov v roku 1986 4 roky nepodmienečne za šírenie katolíckeho samizdatu (ktorý sám tlačil) a za šírenie slovenského  národného povedomia.   Karol, ktorý sa po novembri 1989 mohol konečne vrátiť ako emigrant na Slovensko, žije teraz so svojou japonskou manželkou Kazuko vo Viedni. Na Slovensku si pred časom adptovali dve malé rómske dievčatká.  V dobrej viere ich prihlásil do školy vo Viedni.

JugendPred niekoľkými rokmi klasickou metódou (modrinka, udanie učiteľkou za týranie) boli manželom Polanským odobraté obidve maloleté dcérky, Katka a Karin.  Nepomohli žiadne intervencie, žiadne prosby ani hrozby.  Katka aj Karin zostali po zásahu tzv. Jugendamtu (Úrad pre mládež) v detskom domove.

Katka dnes žije s radikálnym moslimom – Afgáncom, nevedno kde, Karin, ktorá 15. augusta 2013 dovŕšila 18 rokov, je už niekoľko rokov tovarom pre starších “pánov”.  Na záver len toľko:  Pokým súd neodporúčal umiestnenie Karin v medžugorskom Cenacole,  ako to otec žiadal, Jugedamt jej vybavil byt priamo na Prátri,  centre prostitúcie.

Toto je výsledok „ochrany“ detí  pred usporiadanou rodinou, ktorá údajne „týrala“ svoje deti tým, že po 21.00 hod. museli byť doma….  Pre zaujímavosť – pracovníci Jugendamtu dovolili „zákazníkom“ maloletej Karin vyzdvihovať si ju priamo v detskom domove – vraj je to jej sloboda a „právo“…..     Anton Selecký

Odporúčame:   Anti-juvenilnájustícia Agentúra

https://www.youtube.com/user/AntiJuJuAgency?feature=watch

https://www.antijujuagency.org/

Jugendamt – nemecká odnož chobotnice poštátňujúcej, predávajúcej

a ničiacej deti už v celej Európe

 

Nastáva totálny nástup pekla proti Bohu? 

Pedofili v ofenzíve! Týchto zrejme nebude stíhať žiadny súd. Zatvoria tých, ktorí ich budú kritizovať. Akú “fíliu” môžme očakávať najbližšie?

Co chceme

Naším cílem je především poskytnutí informací o pedofilii mladým lidem na počátku puberty, kteří zjišťují, že je sexuálně přitahují děti nebo mladiství. Chceme těmto lidem pomoci se s jejich menšinově zaměřenou sexualitou smířit a přizpůsobit se společnosti tak, aby byli sami se sebou spokojeni, aniž by porušovali společenské normy nebo dokonce zákon (!!!)

 https://www.pedofilie-info.cz/cepek-ceskoslovenska-pedofilni-komunita/

*****

Poznámka: Ako je známe, pedofili v minulom komunistickom režime vzbudzovali maximálny odpor aj u ostatných kriminálnikov. Dnes idú bojovať o spoločenské uznanie a o “právo” páchať tie najťažšie zločiny, pričom sa oháňajú “pomocou mladistvým”… . 

jugendGay Pride pochod v Prahe sa rozšíril aj o iné sexuálne menšiny. Pedofili po prvýkrát pochodovali smelo a otvorene!

Prahou sa v sobotu prehnal okázalý zástup sexuálnych menšín, ktorým už nestačí spoločenská akceptácia, ale žiadajú novú legislatívu a nové ľudské práva.

Podľa polície sa akcie priamo zúčastnilo okolo 8 tisíc ľudí, zatiaľčo väčšina médií ako aj organizátori vyčíslili počet účastníkov na minimálne 20 tisíc.

https://www.hlavnespravy.sk/gay-pride-pochod-v-prahe-bol-historicky-prvou-verejnou-promenadou-pedofilov/131506/

   * * *

„Nie je možné, aby neprišli pohoršenia, ale beda tomu, skrze koho pochádzajú! Tomu by bolo lepšie, keby mu zavesili mlynský kameň na krk a hodili ho do mora, akoby mal pohoršiť jedného z týchto maličkých” (Lk 17,1-2).

https://www.mojakomunita.sk/web/radkahardonova/blog/-/blogs/globalna-sexualna-revolucia-v-mene-slobody-stracame-slobodu!!;jsessionid=846CCDFAC4162AB75CE42086E369D34E?p_p_auth=Jpek0OOL