Polícia žiada o pomoc pri pátraní po nezvestnej Bratislavčanke

11.07.2013 13:30

TASR, dnes 10:24

Žena má zdravotné problémy a jej život môže byť ohrozený.


Bratislava 11. júla (TASR) - Polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po nezvestnej Bratislavčanke Zuzane Janíkovej. Žena má zdravotné problémy a jej život môže byť ohrozený.

Hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) Petra Hrášková pre TASR uviedla, že 54-ročná Zuzana Janíková je nezvestná od stredy (10. 7.), keď sa v predpoludňajších hodinách pohybovala v mieste trvalého bydliska na Hálovej ulici v Bratislave. "Odtiaľ odišla, pričom doteraz nikomu neoznámila, kde sa momentálne nachádza," informovala Hrášková.

Nezvestná je približne 165 cm vysoká, strednej postavy. Má zelenohnedé oči a hnedočervené vlasy ostrihané nakrátko. "Žena mala pravdepodobne oblečené tielko a sukňu, tento popis oblečenia však nemusí byť presný," dodala Hrášková.

Polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po nezvestnej. Informácie, ktoré môžu prispieť k nájdeniu hľadanej osoby, je možné oznámiť telefonicky na bezplatné číslo 158 alebo na číslo 09615/35 155, takisto osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.