Aktuálne: J. Kaczynski: Poľsko sa prebudilo!

04.10.2012 12:00

 

Aktuálne: J. Kaczynski: Poľsko sa prebudilo!

Navŕšila sa miera zla, ktoré máme v Poľsku. Poliaci, poľskí vlastenci! Ide o pravdu, o televíziu Trwam!  Nedáme sa manipulovať!  Toto sú slová expremiéra J. Kaczynskeho, ktoré si môžete vypočuť v priamom prenose TV Trwam. Netreba to prekladať…

III. celopoľský pochod pod názvom ZOBUĎ SA POĽSKO! vo Varšave dňa 29. septembra 2012 ukázal, že Poliaci sú ochotní a pripravení zostať verní svojej histórii,  svojej slobodomyseľnosti a zostať verní najmä Bohu.  A čo my, Slováci?   Anton Selecký

**********************************************************************************

Nie nejde o dôchodky, ako kamufluje slovenské spravodajstvo, ide o život katolíckeho Poľska, ktoré už niekoľkokrát ukázalo svoju silu – naposledy 29. septembra 2012.

 Správa zo “slovenskej”  tlače:

Tisíce Poliakov vyšli do ulíc, demonštrovali proti vláde
včera 18:53, aktualizované včera 19:01

Asi 100-tisíc Poliakov protestovalo vo Varšave proti ” dôchodkovej reforme, ktorá má zvýšiť penzijný vek na 67 rokov”.

Asi 100-tisíc Poliakov demonštrovalo v uliciach Varšavy proti reforme dôchodkov.Foto: SITA/AP
VARŠAVA 29. septembra (WEBNOVINY) – V centre hlavného mesta Poľska sa v sobotu uskutočnila jedna z najmasovejších demonštrácií v novodobej histórii krajiny.

Proti vláde pod vedením premiéra Donalda Tuska protestovalo vo Varšave podľa odhadov miestnych médií až 100-tisíc ľudí. Prekáža im najmä reforma dôchodkového systému, súčasťou ktorej má byť aj zvýšenie penzijného veku na 67 rokov.

Sobotňajšiu demonštráciu nazvanú Zobuď sa, Poľsko! podporilo odborové hnutie Solidarita, ultrakonzervatívna rozhlasová stanica Radio Maryja a opozičná strana Právo a Spravodlivosť expremiéra Jaroslawa Kaczynského.

https://m.webnoviny.sk/svet/tisice-poliakov-vysli-do-ulic-demon/548983-clanok.html

Niečo objektívnejšie:

https://www.freepub.comehere.cz/vsechno/wake-up-polsko-tisice-protestantu-v-ulicich-proti-vlade-foto

A TERAZ SI POZRIME REÁL: