Obrázky potratov na júnových hudobných festivaloch

10.07.2013 03:03

Obrázky potratov na júnových hudobných festivaloch

Výstava CBR absolvovala Tajvan Leto v Čani pri Košiciach ako prvý hudobný festival tohto leta. Na prístupovej ceste do areálu festivalu videli panely s obrázkami potratov všetci návštevníci až do zotmenia. Podľa organizátorov na 7. ročníku festivalu sa zúčastnilo tritisíc mladých.

 

Posledný júnový víkend výstava konfrontovala účastníkov Topfestu v Piešťanoch, kde najväčšou hviezdou festivalu bola legendárna heavy metalová a údajne aj satanistická kapela Iron Maiden. Keďže šanca dostať sa do areálu festivalu nebola žiadna, CBR rozložilo výstavu vedľa železničnej a autobusovej stanice v Piešťanoch tak, aby všetci okoloidúci a čakajúci nemohli sa vyhnúť pohľadu na panely s obrázkami potratovej genocídy. Odtiaľ boli odvážaní peší účastníci festivalu do vnútra areálu festivalu, kde tiež parkovali motorizovaní účastníci. Súhlas na rozloženie výstavy dostalo CBR tak od ŽSR ako i od súkromnej spoločnosti, ktorej jedinou podmienkou bolo pokosiť ich trávnik. Takže náš všestranný koordinátor oprášil aj dávnejšie získanú zručnosť s kosou:-)

 

Posledný júnový deň sa konal v Červenom Kláštore Breakfestival organizovaný redemptoristami. Kopec rodín i mladých videlo panely CBR priamo v areáli podujatia v túto júnovú nedeľu. Tie tam zostali až do zotmenia, keď vrcholil program vystúpením Zuzany Smatanovej.

 

cana_2013piestany_topfest_2013_