Reagujeme: “Oslobodzovacie hnutie” resp. Brigate rosse made in Slovakia?

16.11.2013 21:11
Reagujeme: “Oslobodzovacie hnutie” resp. Brigate rosse made in Slovakia?

Pán Selecký,chcela by som Vás poprosiť o Váš názor na novinára Petra Sanveho a jeho stránku Indymedia.sk.  Zakladá nejaký denník, chceli by sme  si ujasniť, či ho máme podporiť či nie. Váš  názor je pre nás oporou, sledujeme Vašu činnosť na internete už niekoľko rokov,  a ste pre nás veľkou oporou vo formovaní názorov. Ďakujem za Váš čas. T. T.

Milá Terézia,  aj ostatní, ktorí sa ma pýtate na uvedenú problematiku: Ja som sa už niekoľkokrát  vyslovil na facebooku ohľadne “odporu občanov”, organizovaného ultraľavičiarskymi kruhmi, zakladajúcimi  tzv. nezávislé médiá, ktoré na seba naväzujú nespokojných občanov, aby ich napokon navigovali za svojím cieľom.

Novinár SANVE, patrí medzi spolupracovníkov tohto prúdu. On sám je ľavičiarsky aktivista – vlastným menom Peter Baďura.  Ultraľavičiari verbujú aj súčasných “disidentov” a novinárov, ktorí  niekedy aj  s dobrým úmyslom poslúžia zlej veci. Keďže viem o pozadí týchto “nezávislých” médií,  nie je mi  čudné, že majú za sebou nadštardantné finančné zázemie, ktoré im umožňuje vytvárať v spoločnosti akúsi  ”piatu kolónu”, zrejme predvoj bližšie neurčeného posunu spoločnosti k ľavičiarskej resp. “stavbárskej”  totalite .

photoLen stručne:  V poslednom času sú to mená napríklad ako Mesežnikov,  Nicholson, Tibor Eliot Rostas,  šéfredaktor luxusného mesačníka ZEM A VEK, (ktorý sa nemôže tlačiť  zo “zbierok”) kde sa rozvíjajú témy,  u mnohých iných  doteraz klasifikované ako  bláznivé a konšpiračné.  V tomto mesačníku je aj transparentne  uvedené trio   spolupracovníkov   AC24,  Rádio VIVA a Slobodný vysielač. Rostas, ináč kedysi režisér mládežníckeho KAKA na TV Markíza, vyznavač východných filozofií, vlastní vydavateľstvo SOFIAN publishing. Vydal publikáciu Mlčanie I. a II.,  krátke esjeje, ktoré mu predtým vysielalo Rádio Viva.

Súdruh ” Sanve” , delegovaný  rozbiehateľ denníka Verejnosť  (aká irónia s novembrom 1989) cez Indymediu a ďaľší, vedú údajnú “informačnú vojnu” – nevedno proti komu, a nikto ich nenazýva štvavými, ani extrémistickými, (divné, nie)? Práve naopak, v  poslednom čase  sa nejakému anonymovi vyzývajúcemu na zvrhnutie vlády  dostalo  pozornosti hneď niekoľkých televízií a politických analytikov.  Ja som sa už zaoberal nedávno pred poslednými voľbami stranou 99%, tzv. “gorilou” a všelijakými kvázy odpormi, a stále sa tu chronicky niečo také pripravuje. Prinášam niekoľko liniek na túto tému.

320px-Flag_of_Brigate_Rosse

https://www.magnificat.sk/2012/10/15538/    https://www.magnificat.sk/2012/02/volby-marec-2012-cisla-ako-znamenie-alebo-ked-vtacka-lapaju/

https://www.magnificat.sk/2012/10/demostracie-17-novembra-2012-alebo-99-v-revolucnom-have/

https://www.indymedia.sk/ https://peterbadura.blog.sme.sk/

https://www.kss.sk/print.php?article=180  https://www.youtube.com/watch?v=UqmXCzP-oGg

 Tzv. Červené brigády bolo ultraľavičarske hnutie v Taliansku

v 70-tych rokoch minulého storočia

https://sk.wikipedia.org/wiki/%C4%8Cerven%C3%A9_brig%C3%A1dy 

Nie, nie je to husákovská normalizácia, je rok 2013, len sa akosi zázračne podobajú.